Vuoreksen paras hinta-laatusuhde: vh alk. 3023 € / m2
Hyödylliset yhteistilat
Joustavat maksuehdot
Yhteiskäyttöinen hybridiauto
Ota yhteyttä

Ympäristö & Sijainti

Tutustu Vuoreksen ympäristöön

Nykyaikaisin puukaupunkiympäristö

Kosmos sijaitsee Vuoreksen uudella Isokuusen alueella, jonka vetovoima perustuu luonnonläheisyyteen. Samalla kaupunki ja palvelut sijaitsevat kuitenkin lähellä. Isokuusen alue on valmistuessaan yksi suurimmista nykyaikaisista puukaupunkiympäristöistä Suomessa.

Palvelut ovat Kosmoksen lähellä

Tutustu palvelukarttaan ja löydä Vuoreksen salaiset helmet!

As. Oy Vuoreksen Kosmoksen sijainti

Kosmos sijaitsee Vuoreksen Isokuusessa osoitteessa Isokuusenkatu 47, 33870 Tampere. Tällä hetkellä navigaattorit löytävät parhaiten perille, kun osoitteeksi laittaa Isokuusenkatu, Tampere. Kortteli sijaitsee Vuoreksen puistokadun, Isokuusenkadun ja Mistralinkujan yhteydessä. Julkisilla liikkuessa Bussi numero 5, kohdeosoitteena Honkakuusenkatu.

Isompi kartta

Vuores on Tampereen seudun tärkeimpiä asumisen kärkikohteita. Alue kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa asukkailleen todellista laatua elämään. Vuoreksesta puhutaan puutarhakaupunkina, sillä sen ympäristö on omiaan aktiiviseen elämiseen.

Vuores pähkinänkuoressa

Kehittyminen ei täällä tarkoita hillitsemätöntä kasvua vaan hallittua luonnon ja ihmisten ehdoilla tapahtuvaa kehitystä. Innovatiivisuus ja ekologisuus korostuvat Vuoreksen palvelutarjonnassa. Joukkoliikenteeseen panostetaan lähitulevaisuudessa huomattavasti. Suunnitelmana on raitiovaunulinjan laajentaminen Vuorekseen. Taloyhtiön välittömään läheisyyteen on suunnitteilla raitiovaunupysäkki. Alueella toimii huippunopea ja toimiva valokuituverkko.

Vuoreksen jätehuoltojärjestelmä on lajissaan ainutlaatuinen. Pihoilla ei nähdä jätekatoksia, vaan jätteiden keräys toteutetaan maanalaisten putkien kautta. Putkijärjestelmä on turvallinen ja hygieeninen, ja se vähentää energiantarvetta jympäristövaikutuksia perinteisiin menetelmiin verrattuna.

Katso miksi kannattaa muuttaa Vuorekseen

Lataa
kattava infopaketti

  1. Tutustu asuntojen pohjakuviin
  2. Tutustu tarkemmin sisustuksen yksityiskohtiin
  3. Katso tarkka rakennustapaseloste ja sisustusvalintaopas
Jatka
Sähköposti ei ole kelvollinen
Kenttä on pakollinen

Ota yhteyttä

Pekka Salo
044 2434 240
pekka.salo@kiinteistomaailma.fi

Teija Koskinen
040 067 0758
teija.koskinen@huoneistokeskus.fi